Tuesday, 15 April 2008

Selamat Datang .. Welcome .. Ahlan wa sahlan

Salam pertemuan maya. Terimakasih atas kesudian singgah di blog ini. Blog ini bakal menjadi platform kepada kami sekeluarga berinteraksi dengan pengunjung-pengunjung yang sudi singgah mengenai isu-isu semasa berkaitan pendidikan, kekeluargaan, keagamaan, kemasyarakatan, politik atau apa saja yang difikirkan dapat membantu membina minda. Memandangkan kami sekarang sedang merantau di negara orang, UK dan yang lebih tepat Cardiff, diharapkan blog ini akan mengeratkan tautan kami di sini dengan tanahair. Kami akan cuba berkongsi pengalaman hidup disini dengan harapan ianya dapat membantu membuka perspektif kita. Kekadang pengalaman disini sangat berbeza dengan pengalaman hidup di tanahair.

Ini adalah kali kedua perantauan kami sekeluarga kenegara ini. Pengalaman 15 tahun lalu tidak dapat dikongsi secara bermanfaat dengan rakan taulan ditanahair. Justeru, kali ini kami mahu ianya dikongsi untuk manfaat semua. Semoga kita dapat berkongsi pengalaman dan ilmu untuk hidup yang lebih sejahtera.

3 comments:

MAJOR K said...

Salam, Ini MALAK (KALAM) terjumpa blog u ni! Khalil yg terjumpa mula2. So selamat belajar. Kami akan adakan buka puasa nanti di KL. Salam.

MAJOR K said...

Ooppss sorry lupa bagi contact ... www.tryathletes.blogspot.com

octave said...

nama you sangat familiar tapi i tak boleh recall your face la.. insertla banyak sikit photo2 famili n anaak2

from Kepol, yr ANSARA friend